Kuljetus- ja Nosto Niskanen Oy

Kuljetus- ja Nosto Niskanen Oy on erikoistunut asennusnostureilla tehtäviin nostoihin koko Lapin alueella, mutta tarvittaessa myös koko Suomessa.

Nostotyöt kasvavalla tahdilla vuodesta 2016

Olemme tehneet nostotöitä kasvavalla tahdilla vuodesta 2016, jolloin investoimme ensimmäisen suuremman kokoluokan, Fassi 110tm asennusnosturin. Tämän jälkeen yrityksemme on investoinut asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan nostokaulustoa siihen tahtiin, että vuonna 2023 meillä löytyy kaikkiaan 10 omaa nosturiautoa.
Kasvutahti on ollut hurjaa, mutta pitkäaikaisten ja uusien asiakkaiden kanssa työskenneltäessä kaikki on mennyt omalla painollaan turvallisuudesta tai työhyvinvoinnista tinkimättä. Kuljetus- ja Nosto Niskanen Oy on rekrytoinut uusia työntekiöitä siten, että tänä vuonna meillä on omaa henkilöstöä on noin 15.
Yrityksemme periaatteena on vastata asiakkaidemme toiveisiin niin nostopalveluissa kuin kuljetuspalveluissakin.

Toiminta kasvaa

Helmikuussa 2023 aloitti ensimmäinen pitkänmatkan ajojärjestelijä ja toukokuun puolivälissä toinen. Palvelemme nykyään koko Suomen kattavalla lavettikalustolla asiakkaitamme Utsjoelta Hankoon.
Vuonna 2023 aloitimme toteuttamaan myös asennuspalveluita asiakkaidemme toiveesta, sisältäen betonielementtien, seinäelementtien, rungon kasaukset, kantavienpeltien asennukset.
Olemme aloittaneet myös työkoneiden ja maatalouskoneiden huoltotyöt lapin alueella tänä vuonna. Käymme korjaamassa koneet joko paikan päällä tai kuljetamme hajonneen koneen huoltohallillemme Tornioon, jossa ammattitaitoiset asentajamme laittaa koneen kuntoon ja kone toimitetaan takaisin asiakkaalle, kaikki samasta talosta.
toiminta kasvaa kuvituskuva
kuljetus ja nosto niskanen strategia

Strategia

Kun hankimme ensimmäisen suuremman nosturiauton 2016, yrityksemme strategiana on ollut hoitaa pääasiassa pk-yrityksiä.
Nyt vuonna 2023 tilanne kehittynyt siten, että nykyisellä nosturikalustollamme voimme palvella kokonaisvaltaisesti myös teollisuuden tarpeita luotettavasti 24/7. Tästä suurimpana esimerkkinä, keväällä 2023 Caverion Suomi Oy:n ja Caverion Industrian Oy:n kans allekirjoitettua hankintasopimus.
Hankintasopimus kattaa myös Ruotsin.
Historia
Kuljetus- ja Nosto Niskanen Oy on saanut alkunsa 1991, jolloin yrityksen nimi oli T ja P Niskanen Ky. Tuolloin ajoimme yhdellä autolla maitoa.
2000 luvun alussa loppui maidon ajo ja laitoimme ensimmäisen rahtiauton, jossa oli nosturi auton perässä. Tällä suoritimme ensimmäiset kattotuolien nostot.
2009 investoimme ensimmäisen asennusnosturin 26tm. Palfingerin jibillä. Sen jälkeen teimme kyseisellä autolla nostotöitä Torniossa ja kiersimme yhteistyökumppaneidemme kanssa ympäri Pohjois-Suomea ja Ruotsia.
2016 tuli ensimmäinen suurempi nosturiauto Tanskasta.
Vuonna 2019 teimme sukupolvenvaihdoksen, jolloin vetovastuu siirtyi virallisesti Samuli ja Simo Niskaselle. Nykyään työllistämme kasvavassa määrin ihmisiä, omaa henkilöstöä ollessa noin 15 ja alihankkijoita noin 20.
yrityksen historia kuvituskuva