Huoltopalvelut

Osaavan henkilökuntamme ja liikkuvan kalustomme myötä, toimimme koko Lapin alueella - missä ikinä tarvitset apua.

Oli kohde missä päin Lappia tahansa, Niskanen auttaa

Osaavan henkilökuntamme ja liikkuvan kalustomme myötä, toimimme koko Lapin alueella missä ikinä tarvitset apua. Palvelemme asiakkaitamme esimerkiksi henkilönostinten huollossa. Huoltopalveluihin kuuluu myös tankkauspalvelut Meri-Lapin Alueella.
Olemme ottaneet huoltotyöt myös osaksi palveluamme asiakkaidemme toiveesta. Kun kone hajoaa työmaalla, työt seisahtuvat ja se tulee kalliiksi. Soitto yhteen numeroon ja kone joko noudetaan verstaallemme tai tulemme liikkuvalla kalustolla paikan päälle, oli kohde sitten missäpäin Lappia tahansa.

Koneiden määräaikaishuollot

Traktoreille, nostimille ja maatalouskoneille on annettu valmistajan puolelta suositus, joita tulee määräaikaishuoltojen osalta noudattaa. Tämä on yleensä tietyn tuntimäärän välein. Säännöllisillä huolloilla voidaan pidentää merkittävästi koneiden käyttöikää-, ja aikaa.
Pitämällä kiinni suositelluista määräaikaishuolloista vältytään isommilta ja arvokkaammilta korjaustöiltä sekä huolehditaan, että koneet pysyvät takuukelpoisina. Kaikki traktorit olisi hyvä huoltaa vähintään kerran vuodessa, vaikka käyttö olisikin vähäistä.
koneiden määräaikaishuollot kuvituskuva